Day 12 - Favorite color Justin Bieber wearsHan passar så bra i lila och vitt. Han är läcker i blått med. Men lila är liksom bara Bieber färgen! Lila och vitt...

Svar på två frågor:

Var inte rädda att fråga anonymt, jag svarar gärna via inlägg då och då.


- Nej, jag hann aldrig. Ska göra det såfort jag hinner. Men tack! :)


- Oh, tack för rättningen! (y) Jag ska ha den så länge som det går, dock bara på kvällarna. Jag är inte född 96. Jag är 95a. Så antar att det kanske är därför du tycker att jag ser äldre ut? :)

It kills me slowly

Bokanalys, check! Äntligen. Haha. Visst ser det vackert ut när jag kladdar på papper? Oh yes! :)

Blev taekwondo träning igår och idag. Blir nog kondition imorgon och träning på måndag. Men dagens var nog jobbigast. Får nog ett stort blåmärke på benet och flera bulor... Nästa gång får jag se till att ha med mig benskydden om jag inte vill få fler armbågar på mig. Haha! Nu ska jag iallfall följa med mamma och hämta ut mina böcker, sedan följer syster med till brasan. C' ya! Glöm inte att twittra #JBToSweden och följa mig, @nicolinajovic.Dör om jag inte får se fortsättningen på Vampire Diaries avsnittet... Daaamonn! 

Finally it's fridayChacha!
Hade tid hos tandläkarn imorse för att få min genomskinliga tanställning. Ni vet, sådan som Justin har här? Den ska liksom bara se till att tänderna inte rör på sig, men eftersom jag fick min drygt en vecka efter jag tagit ut den riktiga tandställningen gör det bedrövligt ont i tänderna för tillfället. Blö. Annars är allt fint. Förrutom att plugget återstår och träning ikväll. Nu: Mat och läsaaaaa! :)

Säg mig varför?Sorry för hemsk uppdatering både på min och JDB bloggen! Men har varit så stressad med allt plugg, har inte ens gått på dagens träning (!!). Men bloggade typ åtta inlägg på Justin bloggen, och hoppas Cassie kan lägga upp något ikväll eftersom Mathilda är bortrest. Annars kan ni små kottar hitta mig under en hög av papper, pennor, kaos, stress, godis och eventuellt mer kaos. Det roliga är att det enda jag vill och känner för att göra just nu är att sätta mig ner i lugn och ro i sängen, läsa eller skriva i novellen. Och sedan såklart, lägga mig tidigt... Men icke, istället sitter jag här uppe till ett på kvällen med ögonen som hotar att trilla ut... Lovely!

P&K. Vi hörs senare!

Day 11 - Favorite Justin Bieber music videoÄven om själva videon inte är så värst avancerad, är den fortfarande grym. Såfort någon sätter på låten, utan musikvideon, vet jag exakt vad som händer i videon när han sjunger. Det är sådant som gör en lyckad musikvideo 

I Need A Lifesaver

Inte alls kass skärpa på blogg.se! Sluta förstör bildeernaaa.... :(
Tog bilderna ovan igår innan träningen - innan det hann regna och bli för blött för att huka sig ner på gräset. Visste inte att bilderna som jag tog då blev så bra förrenst jag öppnade de nyss. Sweet. Det var länge sedan jag fotade varje dag, men nu börjar jag igen! :)

För tillfället är jag dränkt med plugg och dör snart av ansträngning. Lämnade in spanska uppsatsen och laborationen igår, men har massa annat kvar. Drömde bort mig framför "De utvalda" när jag kom hem från skolan, så bäst att jag nu tar tag i redovisningen som ska vara klar imorgon. Wish me good luck! :)

Day 10 - Favorite photo of Justin BieberÄlskar den här bilden... GAH! Så söt.
Men helt ärligt talat har jag ingen favorit bild på Justin. För väljer jag en, kommer jag dagen senare säga, "Men Gud, jag gillar ju den här bilden mer..." och så kommer det fortsätta för varje dag kommer ju nyare bilder. Men jag kan säga så här: Jag älskar alla bilder på honom. Men dessa är speciellt snygga:


240311Hatar bilden ovan, men orkade inte rota fram stativet... Så denna får duga! :)

Igårkväll beställde jag hem de första fyra böckerna i House of Night serien i små söta månpocket format. För de storlekarna är mycket finare än de sörre! Synd bara att det typ tar en evighet att få hem böckerna. Haha! :D Får väl vänta. Och idag efter skolan försökte jag mig på en videoblogg, men det blev inget bra så jag får försöka imorgon istället. Får se om jag lyckas då...

Nu: Träning.

Day 9 - Whatever tickles your fancy

Justin Bieber dougie
"Yeaaah, yeah."

belieberofjbieber:  ):
"För... mycket... snygga... Beliebers..."

"I mean... Ehm..."

"Yeah, you heard him!"

"Just like that..."

"Dougie? No this is the new #swag"


"Euuuuw. It smells like haters."

Animationer alltså... Makes my day! :)

Svar på några kommentarer från idag:


- Ja, jag använder häftmassa/kludd. Men ändå ser mina bara väggar ut som dalmatiner med en massa prickar där jag dragit bort en bit av tapeten för att jag varit slarvig med att dra bort häftmassan försiktigt... hahah. Kram på dig med! :)


- Fick de av mamma och pappa. Men tror Siba. De heter Doss! :)


- One Direction. Tack! :)


- Ett ord: Presstop! En butik som säljer utländska tidningar. Sedan har jag köpt några från vänner som varit utomlands.

Amazing speakers

Älskar högtalarna. Trådlösa. Fjärrkontroll. Grymt ljud. Hög musik. Laddar iPoden samtidigt som den är i kopplad. Stationen väger inget och högtalarna är väldigt lätta. De går att ha vart som helst i rummet - utan stationen. Ett enkelt ord beskriver de: Kärlek.

Har inte gjort så mycket idag. Pluggat eftersom jag inte gjort det på hela lovet och ja, måste bli klar till imorgon om jag inte ska stressa hela veckan. Ush, hatar att avbryta mitt i pluggandet - som jag gjorde nu. Jag glömmer bort allt och tappar bort mig och stinget försvinner. Haha! :P Och så måste jag färga håret ikväll.

Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters

Två väggar av fyra. Mitt rum gör sig inte på bild, så resten får ni se via videoklipp någon gång i framtiden! :) Och innan alla börjar fråga - all posters är från utländska tidningar, med undantag för ett par enstaka.

PåskdagenI mitt påskägg låg förutom godis även en parfym och daaim chocklad! :) Fick också väskan ovan och trådlösa iPod högtalare som används flitigt. Äntligen! Tack mamma och pappa ♥ 

Kom precis hem från en träning med Mudo gänget - fy, min koordination behövs verkligen förbättras mer! Men sådana här pass motiverar mig ännu mer så lära sig kan man alltid. Såg att det inte bloggats så mycket på jdb bloggen idag. Det måste fixas... Så fort jag duschat. ;)

Det var någon som frågade vad som stod i min header:
Don't judge those who try and fail, judge those who fail to try.

Vad gör man på en lördag? Jo, städar!Nu är mitt rum kliniskt rent (var bra tvungen att uttrycka mig så, haha!) i vartenda vrå. Förutom en bit bakom sängen men den låtsas vi inte om, right? Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag än att ha målat några av mina smycken med genomskinligt nagellack för att de inte ska... rosta? Vet inte exakt vad det kallas för men minns att det heter någonting-hydiera... ;)

Har fyra viktiga saker att fixa innan jag kan gå och lägga mig ikväll, och jag har ingen lust att skjuta upp de till senare. Så jag börjar med novellen och fixar ordning på mina Weheartit bilder senare för att sedan börja på en ny design (y) Love ya'

Day 7 - A picture of you & Justin BieberEftersom jag aldrig träffat Justin så får jag bjuda på en bild jag gjort om i Photoshop och ja, bilden på Justin är gammal. Ja, bilden på mig är gammal. De är tagna 2009 därav de gamla bilderna! :) Anyway, här är jag och Biebs.

Child of the Night


Älskar bilderna ovan... Får man säga så om sina bilder? Vi kör på det! Älskar känslan man får när bilderna är svart vita ♥

På tal om vampyrer, så måste jag se avsnitt 19 av The Vampire Diaries ikväll! Det har jag förtjänat efter att ha gjort spanska läxan som by the way inte gick sådär jättebra. Jag måste också se till att städa mitt rum. Så nu ska jag sätta på lite One Direction och påbörjaaaa mission: clean room... Just tja! Måste fixa en ny design nästa vecka! :)

Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanficJag kör ego här och väljer min och Cassie's novell! :) Främst för att vi själva får beskriva Justin och alla andra men även för att jag tycker att vi fångar upp hans liv på ett bra sätt.

Vilken svensk Bieber novell/berättelse är eran favorit?

My lifesaver


Wazzaaaaaap peeps?
Idag har jag inte gjort så mycket... Förutom påbörjat ett litet musikkrig med Cassie eftersom hon inte gillar One Direction? Skumbanan är vad hon är! Vem gillar inte grabbarna och speciellt Louis humor? LIKSOM! Förutom denna trevliga händelse, har vi fixat klart kapitel 25 till novellen och letar nu efter bra bilder som kan passa in! :)

Anyways, är jag allmänt glad idag... Don't know why!


Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song


Det känns kind of hjärtskärande att peka ut en dålig Bieber låt... Men många säger att den dåligaste är Runaway Love eller Stuck In The Moment. Men hallå vem sjunger inte med i början på Stuck In The Moment,

Now Romeo & Juliet,
bet they never felt the way we felt,
Bonnie & Clyde,
Never had the hide like,
We do,
We do...

You and I both know it can't work,
It's all fun and games,
'til someone gets hurt,
And I don't,
I won't let that be you...


... så jag måste nog välja Runaway Love som den "dåligaste" Bieber låten, även om den också är bra.

If money really did grow on trees...


Brun kofta & skor - Lindex, hjärt tröja & tisha - H&M, blus & nagellack & shorts - Vero moda, mascara. Plus ett till par tygskor, Depend nagellack och en maaaassa underkläder... sedan en hoodie som jag inte vet om jag ska behålla...

Älskar att jag hade stor bländare när jag tog bilden... not
Chacha! Kom hem från Norrköping idag och det känns skönt att vara hemma. Nu ska jag ta tag i allt jag undsluppit de dagarna jag varit borta... det vill säga: NOVELLEN!

In the middle of NörrköppiiingJag har visst glömt, okej - inte orkat, berätta att mamma i måndags kom in i mitt rum och sa att vi skulle till Norrköping i två dagar. Så jag hade några timmar på mig att packa för att dagen senare åka till Norrköping with maa family. Men vi åker hem imorgon och låt oss säga att efter dessa två dagarna har vi skrapat ihop meter långa kvitton... Och bäst av allt - jag stod nästan inte för någon betalning! Visar vad jag köpt senare... Höres! :)

Läste hos Cassie att Spotify kör Cody Simpson reklam? HÖR HÅÅÅÅRT! Love the kid.

Day 4 - A Justin Bieber quoteThere’s gonna be times in your life when people say that you can’t live your dreams. This is what I tell them; NEVER SAY NEVER ♥
- Justin Bieber

Nu ska jag vara tråkig och säga att "Never Say Never" är det bästa citatet. Liksom, "I'm just a small town kid living my dream." Det säger i sitt varför. Men annars älskar jag: "My world got very big, very fast, and a lot of people expect me to get lost in it. I grew up in a small town in Canada." Och det roligaste tweetet från Justin är b.la: "#beforewehadjustin @scooterbraun was better looking, had more hair, cared about his looks, and let's say he was a little slimmer. lol."

My sister buys some ranky perfume... It's like 10 flowers mixed togetherHaahaah! :)

Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin BieberÄlskar US weekly omslaget... GAH. Vanity Fair omslaget är bara så... GAH. Tycker dock att det var synd att bara en kyss av alla som är på honom är äkta, resten är ju inlagda via photoshop! :( Men dessa omslag är definitivt de två snyggaste på Justin.

Day 2 - Your first Justin Bieber concert


Har aldrig varit på en Justin Bieber konsert men OM jag skulle gå på en skulle det helst vara en speciell upplevelse. Typ, att åka till ett annat awesome land som England eller typ... Frankrike med Cassie och övernatta där i några dagar innan, shoppa lite, träffa andra Beliebers och sedan gå på konserten och försöka klämma in våra rumpor på en Meet and Greet eller soundcheck innan konserten! :) Det är ett have to! Det skulle vara mer än grymt... Så man kan säga att min första Bieber konsert, i drömmarnas land, ska ungefär vara en som resa och en upplevelse jag sent ska glömma. Men först måste jag på något omänskligt sätt övertala mina föräldrar till det här... men det är lika med omöjligt. But nevor say nevaaa!

'Cause We Live And We Die
My parents, they say 
Do all the fun tomorrow, do the boring stuff today 
But I say that's wrong 
I'll do the fun things today, and the other things can wait 

'Cause we only live once 
So don't blow it, take a chance 
To do exactly what you want 

'Cause we live and we die 
I do whatever I like 
Life is now so let's try 
To live our whole life out 
And it starts now

You've Got Every Right 2 A Beautiful Life


Vaknade strax innan nio imorse av vinden som blåse in genom det halvöppna fönstret. Det var dock inte kallt i rummet utan det var det provocerande ljudet som väckte mig... och självklart kände jag mig extremt pigg när jag öppnade ögen! Gah, jag som behöver sömn... Anyway, när jag väl vaknat tog jag upp boken som jag började läsa igår kväll och fortsatte läsa. Mitt i allt det kom jag på - frukost? Så jag knallade ner och åt frukost samtidigt som jag kom på att det skulle vara smart att dammsuga hela huset so I did och mjaa, there's my monday! #random

Borde ta och jogga idag - vädret är helt underbaart. Men känner inte för att lämna huset idag. Får bli imorgon istället... Hoppas jag! ;)

There's Just One Direction


Nämen kolla vad jag fastnade (inte trillade, för jag har ju sett de tidigare) för! One Direction. Jag har aldrig orkat lyssna på deras låtar eller leta efter bättre bilder på de, men vet ni vad jag gjorde nyss? Jo, inget mindre än googlade (googlade? wow, det såg skumt ut att skriva). Men duktig chey jag var dära när det kom till googlandet (detta är ju fan ännu skummare... Men nog om det!). Grabbarna sjunger iallfall jättebra och nu tror säkert alla att jag fastnade för de två killarna med Bieber liknande frisyr - även om Liam ser bra ut. Men icke. Killen med mörkt lockigt hår, Harry, är nog den snyggaste av dem! ;) Svagheten för mörkt och lockigt hår är enastående. Put that on your mind!


Day 1 - Your favorite Justin Bieber song


Satt och tvekade mellan One Time och Baby men sedan slog det mig. One Time är nog det mest självklaraste valet i mitt fall. Jag hörde den för första gången den 24 Juni 2009. Som ni då förstår hade låten varken en musikvideo eller cover. Man kan säga att One Time var gnistan till Bieber Fevern och ja, så utan den känns inte Bieber Fevern helt komplett. One Time låter lika bra live som akustiskt som i studioversionen som med hans yngre och äldre röst... Den är helt enkelt perfekt! :)


30 DAGAR MED BARA JUSTIN BIEBER

Nu ska jag köra en sådan här lista eller vad man kan kalla det... Börjar redan imorgon! :)

Day 1 - Your favorite Justin Bieber song
Day 2 - Your first Justin Bieber concert
Day 3 - Your favorite magazine cover of Justin Bieber
Day 4 - A Justin Bieber quote
Day 5 - Your least favorite Justin Bieber song
Day 6 - An extract from a Justin Bieber fanfic
Day 7 - A picture of you & Justin Bieber
Day 8 - A picture of your room with Justin Bieber posters
Day 9 - Whatever tickles your fancy
Day 10 - Favorite photo of Justin Bieber
Day 11 - Favorite Justin Bieber music video
Day 12 - Favorite color Justin Bieber wears
Day 13 - Favorite Justin Bieber interview
Day 14 - Favorite  Justin Bieber tweet
Day 15 - A graphic you made/favorite graphic of Justin Bieber
Day 16 - Favorite Justin Bieber youtube video
Day 17 -  Someone you became friends with over Justin Bieber
Day 18 - Your dream date with Justin Bieber
Day 19 - Your favorite thing about Justin Bieber
Day 20 - Favorite televised performance
Day 21 - Your favorite friend or family member of Justin Bieber
Day 22 - Favorite acoustic cover
Day 23 - Favorite piano cover
Day 24 - How many justin pictures you have on your phone
Day 25 - Photo of Justin Bieber sticking his tongue out
Day 26 - Favorite photo of Justin Bieber with a fan
Day 27 - A photo of  Justin Bieber with another singer/celeb
Day 28 - What made you become a Justin Bieber fan
Day 29 - A photo of Justin Bieber you’re obsessed with
Day 30 - What Justin Bieber means to you

- Verkligheten är för begränsad
Tack för fantasy böcker! ♥

There's Gonna Be One Less Lonely Boy


Har minst åtta miljoner saker jag bör göra nu under lovet... speicellt nu när jag "inte har något att göra." Men ändå sitter jag här! That's soo #badass. Just nu överför jag lite video- och ljudklipp till iPoden och mobilen. (y)

Och Cassie Pompoli Bäckman du har övergett mig för liksom du bara åker till Estland utan mig?!?

I love this friday...

- Fick ta bort tandställningen.
- Vampire Diaries: Episod 18 uteeeee nuu.
- Påsklov... äntligen!
- Träning. Tack och lov.
- Ikväll publiceras kapitel 24 @ biebertime.... FINALLY!
- Underbart väder.

It's goooneeÄntligen är tandställningen borta! Gjorde inte lika ont som jag trott men helt smärtfritt var det inte. Det var hursomhelst värt de två åren jag haft den i munnen och jaaa.... äntligen är den borta. Hurra!
Mobbatleendejaaaaa

nicolinashumor.seYou’ve got that smile, That only heaven can make.Högsta volymen just nu! Next 2 u.
Mucho chärleek till Chris Brown och Justin! :)

Haha, när jag kollade helt random efter min blogg på google kom detta upp om namnet Nicolina:
The girl name Nicolina is pronounced as NIYKowLIYNah †. Nicolina is used predominantly in the English language and it is derived from Old Greek origins. Nicolina is a pet form of the name Nicola (English, German, and Italian).

Nicolina is not regularly used as a baby name for girls.
(Tack, tack för den :() It is not listed in the top 1000 names.

Baby names that sound like Nicolina include Nicholina, Nicoline (English, French, and Scandinavian), Nikolina (Slavic), and Nicoleen (English).


Nicoleen? Awesome! That should be my new name! Haha nej men Nicoline ser fint ut att skriva men låter skumt på tungan... Nä Nicolina är det bästa! Mhaha!

I'm fast enough to run across the sea


K a m p s p o r t - T a e k w o n d o

Träning träning idaag. Äntligen, behöver röra på mig känner mig som värsta fetto högen... Så det blir träning idag, imorgon, lördag och söndag. #LEGGO Känner mig relativt piggare idag och vändret ute är helt awesome! :) Nu ska jag skynda att ladda iPoden lite så jag inte dör påväg till träningen och medan jag är borta ska Cassie komma hem och läsa igenom Kapitel 24 till novellen! :) Imorgon är det Friday, it’s Friday gotta get down on Friday.. nannananaaaa.. nej men på morgonen ska jag göra en sak som jag har väntat på i över ett och ett halvt år... FINALLY! I'll show u guys latero'

What are you?W e h e a r t i t

Gah! Jag dör hur snygg Ian Somerhalder är (ovan).
Vi slutade lite tidigare idag så jag bestämde mig för att köpa Vampire Academy böckerna efter skolan, men gissaaaa vaaaad? DE VAR SLUT! Iallafall första och andra boken! :( Det är så min tur, japp japp! Men har lovat mig själv att börja läsa en eller två Bieber noveller, så det är bland annat vad jag gjort idag.

Sedan publicerade vi ääntligen kapitel 23 på novellen (hahah var tvungen att se efter vilket kapitel det var, igen!!) Så läs, kommentera och... kommentera!Pöss pöss!

#sotired

Canon EOS 500D + Canon EFS 18-55mm + Speedlite 430EX II

Rätt seg skoldag idag: vi "hade" håltimme istället för idrott men tydligen fick vi ha matte då? Smartish! :P Men vi stack istället till bildsalen och jag fick se hur långt vi kommit i bilduppgiften - vi ska göra en kort "film." Anyway, så bloggade jag lite på jdb från skolan men hann inte ta alla artiklar som ska ta sådan tid att översätta så Cassie och Mathilda tog de istället. Nu sitter jag här och hoppas att Cassie av alla människor som loggar in, ska logga in på skajp så vi kan fixa kapitel 23 till novellen (oj, vart tvungen och kolla upp om det verkligen var kapitel 23, kan det vara möjligt att vi kommit så långt i novellen redan??)

Finally It's Spring


Canon EOS 500D + Sigma 50mm Macro + Speedlite 430EX II

It's sunday afternoonTja! Har inte gjort något vettigt idag. Antingen kan jag eller orkar jag inte. Okay, fine jag har läst. Men inget annat smart, förutom att blogga på Justin Bieber bloggen då. Jag vill plugga, men orkar inte. Jag vill städa mitt rum, men orkar inte. Jag vill ut och springa, men orkar inte. Jag vill publicera kapitel 23 på novellen, men kan inte eftersom det inte är klart. Fan, det är inte alls awesome! :( Hatar söndagar.


You're blood was all I ever wanted


Läste ut sista House of Night boken, Frestad, på svenska idag. Fan jag som skulle spara. Anyway,
imorse vaknade jag som vanligt runt halv tio, steg upp och lökade runt innan träningen. Det gick bra och till min glädje märkte jag att det nu faktiskt går att ta en vettig jogging runda ute! Inte nog med det, min feta kanin kan faktiskt vara ute i sin lilla hage. Nog om det! Nu ska jag ta tummen ur röven och fixa lite bilder på mina väggar! :)

2009 flashback
Justin Bieber. Tack för att du finns.

Nu är det dags!


Ser ut som ett ostron på bilden (y)

Har tillräckligt, till och med för mycket, postrar för att ha HELA rummet fullt! :) Hoppas bara att det inte blir några över... Anyway, nu ska jag tillbaka till tapetserandet.

The time has arrived...


W e h e a r t i t

Imorgon är det Fredag vilket innebär nytt avsnitt av Vampire Diaries, avsnitt 17 äntligen! ♥ Nästa gång får man väl hoppas att Paul inte bryter benet så det blir uppehåll, igen (y) Orkar inte med den långa väntan.

Kom precis hem från träningen. Så är svintrött för tillfället. Dags att duscha, äta och skriva lite på novellerna. That's my life!

Första inlägget

Ny blog, ny start. Det här ska inte bli en fotoblogg som den förra (www.nicolinajovic.blogg.se), utan jag kommer lägga upp allt möjligt här! Ev. noveller. Hoppas ni ändå läser! :)Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!