It kills me slowly

Bokanalys, check! Äntligen. Haha. Visst ser det vackert ut när jag kladdar på papper? Oh yes! :)

Blev taekwondo träning igår och idag. Blir nog kondition imorgon och träning på måndag. Men dagens var nog jobbigast. Får nog ett stort blåmärke på benet och flera bulor... Nästa gång får jag se till att ha med mig benskydden om jag inte vill få fler armbågar på mig. Haha! Nu ska jag iallfall följa med mamma och hämta ut mina böcker, sedan följer syster med till brasan. C' ya! Glöm inte att twittra #JBToSweden och följa mig, @nicolinajovic.Dör om jag inte får se fortsättningen på Vampire Diaries avsnittet... Daaamonn! 

a :*'s kommentar:

åå älskar vampire diaries

damon o stephan är sååå snyyggaa (A) :)

Datum: 2011-05-02 - Tid: 18:20:21
Hemsida/blogg: http://aniisas.blogg.se/
ebba bieber :)'s kommentar:

älskar vampire diaries!

och damon är så snygg haha :D

Datum: 2011-05-03 - Tid: 11:34:48
julia's kommentar:

Hej! Jag går på kunskapsskolan, och man går lixom i basgrupper. Och på ditt papper stod det 9:2, så jag undrar om du går på ngn kunskapsskola?

tack för svar vis mail!

+fin blogg :)

Datum: 2011-05-06 - Tid: 19:55:37Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!