Vad gör man på en lördag? Jo, städar!Nu är mitt rum kliniskt rent (var bra tvungen att uttrycka mig så, haha!) i vartenda vrå. Förutom en bit bakom sängen men den låtsas vi inte om, right? Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag än att ha målat några av mina smycken med genomskinligt nagellack för att de inte ska... rosta? Vet inte exakt vad det kallas för men minns att det heter någonting-hydiera... ;)

Har fyra viktiga saker att fixa innan jag kan gå och lägga mig ikväll, och jag har ingen lust att skjuta upp de till senare. Så jag börjar med novellen och fixar ordning på mina Weheartit bilder senare för att sedan börja på en ny design (y) Love ya'

Clara's kommentar:

När kommer nästa kapitel?

Datum: 2011-04-23 - Tid: 23:24:36
diba. ♥'s kommentar:

kolla gärna min nya blogg och säg vad du tycker, jag har en nydesgn. Kram!

Datum: 2011-04-24 - Tid: 01:47:50
Hemsida/blogg: http://dibaas.blogg.se/
AMANDA's kommentar:

vad står de på din header ? (:

Datum: 2011-04-24 - Tid: 13:44:30
Hemsida/blogg: http://stephanieochamanda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!