Tillbaka till min gamla bloggFlyttar tillbaka till min gamla blogg: www.nicolinajovic.blogg.se :')

#PrayForLondonEn demonstration övergick i upplopp i London på lördagskvällen. (cont) Fy vad hemskt! Hela twitter kretsar king denna händelse. Även om jag är i Sverige så är jag grymt rädd för alla människor som bor där. Vet två vänner som bor i närheten. Oh, hoppas det blir bättre snart! Tur att Justin är i säkerhet men om papskallarna rör 1D grabbarna,


From the beginning til the endNajkolajna häär.
Hämtade upp min NSN idag och måste se till att beställa en Bieber kudde eller sänglakan med. Vem skulle ha sagt det? För två ½ år sedan kunde man inte ens köpa en T-shirt med honom och nu kan man få gosa med Biebster i sängen, HAHAHA. Ah, det är respekt! ;) Har varit där från att han släppte sin första singel och musikvideo och kommer vara där till slutet. Om det nu ens finns ett, haha. Och snälla, sluta säga att jag inte gillar Justin lika mycket som förut? Inte mitt fel att jag inte fått träffa och ta bild med honom? Isåfall skulle jag ha den uppe i min header och jaa - så klaga inte. Det är bara jobbigt att vissa ens vågar fråga. JAG ÄLSKAR FORTFARANDE JUSTIN DREW BIEBER och om folk tror mig eller inte, så bryr jag mig faktiskt inte. Det är ju JAG som är ett fan? Sålänge man vet att man är ett äkta fan så spelar resten inget roll. Oj vad långt detta blev! Aja. Muchoo love to you all! :)


Missing Nico

When they told me Nicolina were leaving, i was like


When she told me it was true,

But inside i felt like


When she left,

Since then, ive been like
So, i asked everyone if i could go see Nico
their response:

me:It came to my knowledge nico will get home soon
She'll see this post on her blog, and she'll be likeMe:

Grattis på födelsedagen paappiiiss

Inga bilder på denna dator. Inget photoshop heller. Surt. Aja - jag älskar dig, grattis pappsen! <3

The first week of August

Ayee. Bild på mig från i tisdags. Snygg bild på killarna. En snygg bild på en hungrig kille. Japp.

Swedaayn

Två bilder från idag (tagen med mobilkameran då datan absolut vägrar samarbeta med systemkameran, haha).

Hiyaaa!
Saknat mig? Gör inte det för snart åker jag hem till Sverige, så jag måste verkligen se till att jobba på brännan. Om jag ens kan få en. Haha. Lite brun är jag iallfall. Annars har jag inte gjort så mycket idag - fixat naglarna och shoppat. Eftersom jag älskar blått fick naglarna bli blåa :) Ska kolla på Gossip Girl ikväll och imorgon måste jag köpa en födelsedagspresent till pappa. Påtal om födelsedagar, så fyller jag år om två veckor. Woop woop. Fan, kom på att vi planerat att gå och bada imorgon? Vill ju gå och bada nu när det är så varmt... 39 grader. Ah vilka problem... ;)Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!