Skajpar med Nicolajnaaaa


Haha, ja. Hennes skärm är typ dääääääääääärborta, så det ser ut som hon dissar mig. Och hon ser väääldigt allvarlig ut, hahaha. Nu sitter vi o snackar om buttworms och döda kvinnor. Lol.
Hörs


Cassie bloggar dåligt..


Jag ser domen i dina ögonHejsan! Så, Nico har vart i farten och slängt in ett inlägg härva. Vilken böwsunge, att blogga på sin egen blogg? :')
De senaste två dagarna har jag iallafall varit upptagen med detta ^ Vara på allsång på skansen och se Ulrik och Håkan och sedan sitta dagen efter och redigera 802 bilder. Yepp. Såg även The Moniker, Jason Derulo, några peeps jag inte minns namnet på och såklart Måns.
Var helt klart värt att gå upp 04.00 på morgonen och köa för ! Nästa vecka ska jag se Veronica Maggio ♥ #LEGGO!

BTW, idag fyller ONE TIME hela två år!

Chacha, direkt från 35 grader

oh my god.

Nicolinaa hääär. Sitter hemma hos mormor och morfar framför pappa's laptop (äntligen tog han med sig den!!) Mina föräldrar säger alltid hur, 'vi åker bort från datorerna och då ska vi inte ta med oss dem när vi reser.' Yesyes så ligger det till, men nu tog han med sig den. Har typ inte fotat något än, så ni får vänta med bilder! :') Just nu är det runt 32 grader ute och det kan förväntas bli upp emot 35... Synd att vi ska till Kroatien (är i Serbien just nu) imorgon så inget badande i poolen... Blöb. Är jätte blek - behöver sola mer, haha. Och bara så här helt random - Har köpt två solglasögon och en skit snygg väska som ni får se sen!

Och till folket här som frågar om jag är tysk (många serber/kroater flyttade till Tyskland, kanske that's why)... But I mean, AW C'MON!

Lol

“You’re fat.”

“You’re ugly.”

“I hate you.”

“Justin Bieber sucks.”ohitsthebiebs:


One Diarréktion (som småungarna säger)Well, look at my new poster. It's pretty dope, right?Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!