Bara en helt random söndagJag och Becca åkte hem till Jessica för att se på några filmer vilket resulterade med att vi rånade halva konsum på godis, läsk och mat. lol. Nej men det var rätt mycket keeek va. Våran sallad blev grymt god och såsen vi till slut hade valt att köpa var god. Tur det för det var mest jag som tyckte vi skulle köpa just den. Haha! :) Och Becca, om du läser detta, kommer sakna dig din lilla mupp. Hoppas har det bra i USA. Hursomhelst, båda filmerna var jättebra och jag tycker att 'Beastly' hade ett grymt budskap. Robert filmen, japp den var grymt. Robert var snygg. Jätte.Nytt och tillfälligt iPhone skal (vill helst ha ett med Justin eller 1D på) och skydd till iPod nanon och mobilen. Så nu kommer jag faktiskt kunna använda iPoden utan att autograferna kommer åka bort. Waaaaaaa, awesome! P.S Använd gärna 'Bloggsvar' i menyn.

Linda's kommentar:

Fick du iPhonen eller köpte du den med dina egna money?

Datum: 2011-06-20 - Tid: 11:02:23
Hemsida/blogg: http://dancingallday.blogg.se/
Cassandra's kommentar:

Vart i USA ska hon? :D

Datum: 2011-06-20 - Tid: 12:12:03
Hemsida/blogg: http://cvbo.blogg.se/
Fanny's kommentar:

Snyggt skal. Vart är det och dom där plast skydden köpta ???

Datum: 2011-06-20 - Tid: 12:27:01
Hemsida/blogg: http://fantanizer.blogg.se/
Rebeccca Young's kommentar:

NicHoe, Nicobelic, Nico, My Fatto Friend, Brother, Sister, Min Kära Fru Nicolina! Kommer sakna dig grymt mycket! Hoppas vi kan träffas före jag åker!! Ta en liten fika eller något :) Love You! :) xxx

Datum: 2011-06-20 - Tid: 14:49:46
Jennifer's kommentar:

Vart har du köpt iphoneskalet? :DHugs <3

Datum: 2011-06-20 - Tid: 20:27:54
Nathalie - FOTO&DESIGN's kommentar:

Måste se Beastly!

Datum: 2011-06-22 - Tid: 13:05:26
Hemsida/blogg: http://torpenbergs.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!