I can hear it everyday, and everynight.Hejsan! Sitter här och leker med webcamen (nej, misstolka inte.) haha, nerrå. Hade bara bildbrist och kände mig så jääävla snygg. HA-HA. Aa, precis :')
Idag är det fiint och varmt väder här i vårat avlånga land, så jag ska ut och sola och sedan kanske jag sticker till Nacka, behöver shopping terapi (var iofs och shoppade igår...)
Men men. Det var det. Messar btw med Nicolina varenda dag, men vi snackar bara om JDB... Haha, har ingen aning om hur kvinnan har det, får fråga henne sen. Yees, jag är väldens bästaste vän som inte ens har frågat..

Aja, det var det iallafall. Nicolina slänger inte ut musik så ofta, men nu är det Cassie som är här lixom, och jag har snart över 100 spellistor på spotify, så ska dela med mig lite, lol. DEN HÄR spellistan är överdrivet grym. Lyssna och älska ppl!
Men nu ska jag sticka! Hööörs

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!