I'm gonna ring my mum because I can


Alla bilder ovan är fotade av Zoe.

Hahaha. Första bilden: Nej, fota inte! Andra: Vet jag minns inte ens att jag blev fotad? Paparazzi Zoe? Tredje bilden: Fine, jag är med på bild. Men wtf? Jag blundar hahahahha. Fjärde bilden: Mitt missnöje över att 11-åringar står utanför och slänger sig på studio dörren. lol, nej men vet fan inte vad jag höll på med där. Men handen säger väl sitt...Fick min fiiinnaaa bild på mig och Liam signerad! Dör smått. Fy satan vad jag älskar honom. Seriöst, deras livvakt, Paul, kom och drog iväg Liam precis när jag gav honom min penna men Liam drog sig framåt och skrev ändå sin autograf i min 1D bok. Tro mig, deras livvakt är inte att bråka med!! Liam är en underbar människa. Påtal om underbara människor... RedOne? Seriöst.  Ska jag berätta om när jag träffade honom idag? Ah jag gör det. De flesta vet ju att han är i Stockholm för att jobba med One Direction.
Jag och mina fyra vänner stod och väntade vid studion men så ser jag RedOne komma upp vid trapporna. Jag ba, "Tjaaa! Kan jag ta en bild med dig?" Han ba, "med mig?? :)" Jag ba, "Ja?" så tog jag och Julle en bild med honom och småpratade lite. Helt seriöst, han diggade verkligen mig och Julle! Han petade vänligt på min kind innan han skulle gå och typ sa, "hejdå tjejer" och tidigare skrattade han och var social. Haha. Gav honom min twitter (det gjorde vi alla fem) precis innan han skulle in i studion och gissa vem han nu följer? Jo mig och Julle! Och när han gick ut och in från studion så frågade jag honom lite saker och Julle ba, "Du snackar med honom som om ni vore polare, haha!"

Anonym's kommentar:

Åker dom på lördag? Isåfall kan du säga vad deras hotell heter och ligger? :)

Datum: 2011-06-09 - Tid: 16:51:55
Mathilda Stigebäck's kommentar:

Oh my god hur får du reda på var dom är jämt?! :O

Datum: 2011-06-10 - Tid: 00:20:32
Hemsida/blogg: http://mathildasliv.blogg.se/
ELSA's kommentar:

Har 1D tagit över Justins plats hos dig? :)

det är svårt att inte älska 1D!

Datum: 2011-06-10 - Tid: 16:38:56
Hemsida/blogg: http://wearelikesisters.blogg.se/
ElleenJohansson :)'s kommentar:

fin blogg du har! (:

Datum: 2011-06-13 - Tid: 19:07:53
Hemsida/blogg: http://elleenjohansson.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!