Sweet awesomness


Jag och Julle igår. Fina Louis och Niall, perfekta jävlar.Den efterlängtade bloggdesignen. Försöker alltid förbättra den nyare och jag tycker att denna klår den förra med hästmil! Stort tack till Natta som orkade med mina kommentarer. Hahah. Grym brud det är vad hon är, hon har gjort hela kodningen till designen!

Nu återstår bara små justeringar på JDB designen, 1D designen och sedan min egen... Men eftersom Natta ska hjälpa mig med 1D kodningen med kan jag ju börja på min egna bloggdesign istället! :) Kör något enkelt, orkar inte med något alltför avancerat! P&K.

Nathalie's kommentar:

Vad heter din 1D blogg ? :D

Datum: 2011-06-03 - Tid: 21:42:49
Hemsida/blogg: http://jjustaboutme.blogg.se/
Malin Lindell's kommentar:

hej, vad heter/är det för slags "pensel" du har i bakrunden i JDbloggen? jag har letat & letat men jag hittar den inte..:( du kanske kan säga vart? skulle vara såååå snällt! :)

Datum: 2011-06-05 - Tid: 01:01:23
Hemsida/blogg: http://maalinlindell.blogg.se/
Anonym's kommentar:

Vilken webbläsare använder du? För mig så ser det inte alls ut sådär.

Datum: 2011-06-06 - Tid: 19:01:41Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!