Wehoo, sistah from another kistah!Tjenare! Cassie härva, Nicolinas andra halva. Ni vet alla vem jag är, så jag behöver inte presentera mig, lol.
Nicolina är just nu som sagt bortrest och vem bönade och bad hon inte om att ta hand om hennes blogg, om inte mig? And I was like, pfft, okej då, om du verkligen vill. *creep smile*
Nej, skämt åsido. Jag ska ta hand om den här bloggen medan Nico är borta och har även (ofc) hand om JDB och novellen, men ska också ha lite koll på Nicos 1D blogg. Alltså - finns det någonstans jag bloggar där nicolina inte är inblandad? Hm, nej. Jag har inget liv, så jag lever Nicolinas :') Hahah, nee. Jag har faktiskt en blogg som inte har ett skvatt med Nicolina att göra, den handlar enbart om vattenmeloner och buttworms. But wait...that's Nico and me.....

Haha, jag ska sluta nu, jag babblar bara helt utan mening :') Puss och kraaaam tills nästa gång jag loggar in här för att plåga er ;)

Linda's kommentar:

Du har rolig humor :)

Datum: 2011-06-27 - Tid: 18:45:44
Hemsida/blogg: http://dancingallday.blogg.se/
Anonym's kommentar:

vad heter nicolinas ID blogg ?

Datum: 2011-06-27 - Tid: 21:59:43
Isabelle's kommentar:

Gör du fanbloggdesigner ?

Datum: 2011-06-28 - Tid: 00:59:33
Hemsida/blogg: http://isabellepersson.blogg.se/
emma's kommentar:

hej! jag undrar om du (cassie) och nicolina har nånsin träffas justin bieber! haha tacksam för svar!

kram

Datum: 2011-07-03 - Tid: 22:34:28Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!