All the haters I swear they look so small from up hereEn riktigt grym dag - Belieber träff vid plattan. Vi var flera hundra stycken och det var riktigt sweet!

Dagen började med att jag vaknade strax innan åtta och kände mig som en jädrans zombie. Kort därefter ringde jag Cassie och frågade, "Vad ska du ha på dig?" för att sedan dra på mig en Bieber tröja och svarta jeans. Sedan möttes vi upp vid slussen runt tio och med sig hade hon Kimberly som fick hänga med hela dagen. Vi åkte direkt till Gärdet där man skulle mötas upp med alla Beliebers för att gå igenom danserna. Sedan blev det paus för lunch och vid halv tre träffades vi alla vid plattan. Vi dansade, sjöng och gjorde allt möjligt fram till klockan fem. Men ska jag klaga, så var organisationen väldigt dålig. Problem med ljudanläggningen, priserna och allt men det löste sig väl till slut? Sedan alla onödiga haters som kom och slängde allt från stenar till vattenballonger kan man väl inte glömma? Många fick vatten på sig, t.ex. jag och Cassie och jag fick också lite jordgubbar på mig (en pyyyyttteee liten fläck). Dock fick Sabina på sig en del... Aja. Träffade också Fanny - grym tjej! Hur som helst träffade lite läsare där vilket var skitkul! :) Dom var jättegulliga, verkligen!! Skicka gärna in bilderna ni tog med mig/oss till justinbieber@live.se.

Puss!

Anonym's kommentar:

var har du köpt tröjan ? :)

Datum: 2011-05-07 - Tid: 21:38:51
AMANDA's kommentar:

var har du köpt t-shirten ?

fett fin (:

Datum: 2011-05-07 - Tid: 21:51:59
Hemsida/blogg: http://stephanieochamanda.blogg.se/
savana's kommentar:

Hur fixar du dina naglar? Riktigt snyggt!

Datum: 2011-05-07 - Tid: 23:08:47
JULIA {thisfunnylittlefeeling}'s kommentar:

Älskar färgerna på t-shirten! (:

Datum: 2011-05-07 - Tid: 23:37:26
Hemsida/blogg: http://thisfunnylittlefeeling.blogg.se/
Anonym's kommentar:

Frågestund på min blogg håller på tills imorgon! Fråga gärna något!

Och ush vad de är! när någon i min klass säger att justin är skit säger jag om han skulle vara skit skulle han få göra skivor resa värden runt ha en egen film och flickor överallt på jorden skrika bara de hör hans namn! Ps. Älskar din blogg!

Datum: 2011-05-08 - Tid: 07:55:02
a s t r i d's kommentar:

haha som dom andra kommenterat, vars är bieber t-shirten ifrån? :D

fett snygg!

Datum: 2011-05-08 - Tid: 13:06:29
Hemsida/blogg: http://pearonsoda.blogg.se/
linnéa's kommentar:

vart är t-shirten ifrån ? :D

Datum: 2011-05-10 - Tid: 18:26:50
Anonym's kommentar:

vart köpte du tröjan, snälla svara/länka ;D<3

Datum: 2011-05-10 - Tid: 20:55:59Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!