Do u see that girl in the background?En bild som finns uppe på snart tusen tumblr's. Japp. Haha! :) Jag har inte tagit den så jag hoppas det är okej att jag lägger upp den på min blogg men med tanke på att personen tillåtit bilden att huvudtaget laddas upp på tumblr så jaa det säger ju sitt. Hoppas som sagt att det är ok.

Now back to this morning. Låt mig bara säga så här: Fy! Har aldrig känt mig så trött som jag gjorde imorse. Aldrig. Sov bara någon timme men var precis inne i den djupa sömnen när äckel klockan ringde. Fu u. Säger jag bara! :(( Tur att det är sommarlov SNART. JAAAA!! Woop woop, kom precis på att pappa snackade med mig imorse men jag minns nada? Hoppas han inte sa något viktigt...

LATMASKAR, KOMMENTERA! :)

Cassandra Lawrence's kommentar:

Det är min bild.. och det är okej, haha ;)

Datum: 2011-05-26 - Tid: 20:40:10
Sofia's kommentar:

Heej! Vad hände med 30 days of Bieber? De var så roliga o läsa^^ Älskar din blogg btw! :)

Datum: 2011-05-26 - Tid: 20:45:42
savana's kommentar:

Vad tycker du om nya Justin? Asså hur han är nu? :)

Datum: 2011-05-27 - Tid: 15:53:56Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!