Gladbrud.seFick på mig mina fd favorit jeans igår. Yeah man. Hade på mig de i skolan idag, hade dock inte tröjan ovan! :) Bilden ovan är ju svartvit men brallorna är ljusa med mörkblåa delar eller vad man kan säga? Anyway, de är grymt balla. Skönt att jag fick plats i de, haha. Tyget är taskigt, inte sådant därt stretch som går att töja på. Köpte de 2009/2010 om jag inte minns fel och sedan efter sommaren fick jag inte plats i de (HAHA), men igår kunde jag klämma in min röv i dem.

Har väl inte hänt något speciellt idag. Började läsa på andra Vampire Academy boken i natt, och har snaart läst ut den. Men hinner typ inte läsa mer för måste plugga till nationella, som också är den sista vi har i nian. Weho. Jätteskönt! Längtar grymt till sommarlovet. Non stop skajp med amazing peeps, förmodligen på en ny laptop (Japp, ska inskaffa mig en söting), Spotify hela dagen eller duka på med de trådlösa högtalarna, väärme och ska fanemej ta och sköta om bloggarna upp till hundra. Fy alltså. Har verkligen varit slarvig med alla tre.

Jasmine's kommentar:

När kommer nästa inlägg på biebertime :)?

Datum: 2011-05-09 - Tid: 22:04:49
Hemsida/blogg: http://essatjej.blogg.se/
Elin's kommentar:

Hur lång är du? :)

Datum: 2011-05-09 - Tid: 22:28:52Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!