My inspiration has run dryFy vad segt det var att gå upp imorse. Låg kvar i sängen fett länge och märkte senare att jag knappast skulle hinna till bussen om jag inte gick upp genast. Haha. Hatar att gå upp tidigt på mornarna. Det finns inget värre. Men jag älskar att vara uppe sent? Går de två ihop? Hm, nej. Men hur som helst har jag inte gjort mycket idag. Nationella i matte, läste mig igenom hela skoldagen, käkade min fjärde måltid innan jag taggade hem från skolan, kom hem, fixade kapitel 27 på novellen, käkade min femte måltid, träning och kom hem. Nu ska jag duscha, käka ytterligare lite mat och vänta tills Cassie loggar in så att vi kan skajpa - och därmed fixa det sista med kapitlet!

Svarade precis på kommentarerna men nu kom det in fler, kul! (y)
Älskar när ni kommenterar, hihi! :)- Tänkte skriva hur det gick på provet i detta inlägg, så det passar väl perfekt att ta med denna fråga. Jo, matte nationella (B-delen) gick bra. Bättre än vad jag trodde att det skulle, så denna del känns bra. Hoppas verkligen att det går minst lika bra på C-delen! :)


- Jooooo!!! Liksom Photoshop CS5 bara gav dem till mig? :(


- Det är enkelt men jobbigt - åt inget på 24 timmar. Hemskt, men ja. Det är bara bita igen. Och nej. Jag åt eller drack inget på 24 timmar. Inget. Absolut inget... Inget för att sätta igång systemet i kroppen eller hur man ska säga. Denna metod hatar min mamma, men det är vad hon tycker. Men så får det bli ibland. Hatar att inte få äta, men en dag i månaden får man stå ut med det. För när man sedan vägt sig in på tävlingen är det bara att tjocka upp sig den kvällen. Snacka att man känner sig fet när man rabblar upp halva menyn i restaurangen! :)
Tack!!


Medans jag gör allt som jag nämde ovan får ni lyssna på den här låten. Fy vad bra. Kärlek. ♥

elvina's kommentar:

sv: ja,dom är helt underbara! :D

Datum: 2011-05-05 - Tid: 22:01:47
Hemsida/blogg: http://evvetano.blogg.se/
Jasmine's kommentar:

Åh längtar efter kapitlet :D:D

Usch vad hemskt att inte äta på 24 timmar.

Åt inte på 36 timmar när jag låg inne på sjukhus en gång, det var hemskt och då fick jag ändå dropp :O

Datum: 2011-05-05 - Tid: 22:08:25
Hemsida/blogg: http://essatjej.blogg.se/
Linda's kommentar:

haha håller med ;)

Datum: 2011-05-06 - Tid: 15:00:28
Hemsida/blogg: http://dancingallday.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!