There's one direction and five boys

Alltså... Niall är kortast. Harry kommer nog honom tätt i hälarna... Skulle tippa på, om vi utgår ifrån att jag kanske är runt en och sjuttiotvå centimeter, att Harry är runt en och sjuttioåtta och Niall typ en och sjutiosex.... Båda är hursomhelst över en och sjuttiofem! :)

ellen's kommentar:

hej riktigt nice blogg du har ! kolla gärna in på min blogg också och fråga frågor i min frågestund :D och tack för att du fick mig att börja ÄLSKA one direction :) i lvoe harry <3

www.ellenmode.blogg.se

Datum: 2011-05-30 - Tid: 19:09:45
Hemsida/blogg: http://ellenmode.blogg.se/
yoo's kommentar:

aaahh! jag älskar harry styles leende! då en del kändisar träffar massa fans så är deras leenden fejk.. och det syns riktigt tydligt. men harrys leende är hur underbart som helst.. kan vara för att han står bredvid dig;) haha, älskar bloggen btw!

Datum: 2011-05-30 - Tid: 20:21:53Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!