Day 7 - A picture of you & Justin BieberEftersom jag aldrig träffat Justin så får jag bjuda på en bild jag gjort om i Photoshop och ja, bilden på Justin är gammal. Ja, bilden på mig är gammal. De är tagna 2009 därav de gamla bilderna! :) Anyway, här är jag och Biebs.

JessMo's kommentar:

Tackar :)

Datum: 2011-04-23 - Tid: 21:27:16
Hemsida/blogg: http://jessmo.blogg.se/
amanda's kommentar:

Hur gör du dina headers, typ som den ni har på justindrewbieber bloggen ? och sen vart redigerar du alla bilder, det är väll i photoshop ?

Jag har photoshop men fattar ingenting av det så kan inte du göra en video eller nått sånt om hur du gör alla olika saker ? tycker du ska göra en sån kategori och lägga ut olika saker nån gång :)kan du svara i min blogg ? kommer glömma att titta ;)

Datum: 2011-04-25 - Tid: 23:45:05
Hemsida/blogg: http://amandasvenssonn.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!