Chacha, direkt från 35 grader

oh my god.

Nicolinaa hääär. Sitter hemma hos mormor och morfar framför pappa's laptop (äntligen tog han med sig den!!) Mina föräldrar säger alltid hur, 'vi åker bort från datorerna och då ska vi inte ta med oss dem när vi reser.' Yesyes så ligger det till, men nu tog han med sig den. Har typ inte fotat något än, så ni får vänta med bilder! :') Just nu är det runt 32 grader ute och det kan förväntas bli upp emot 35... Synd att vi ska till Kroatien (är i Serbien just nu) imorgon så inget badande i poolen... Blöb. Är jätte blek - behöver sola mer, haha. Och bara så här helt random - Har köpt två solglasögon och en skit snygg väska som ni får se sen!

Och till folket här som frågar om jag är tysk (många serber/kroater flyttade till Tyskland, kanske that's why)... But I mean, AW C'MON!

Alicia's kommentar:

Heej fin blogg! Men jag har kommenterat justindrewbieber bloggen men alldrig fått svar och då undrar jag om du ska SKICKA svaren till min mail elle´r som kommenter på detta inlägg men frågorna är!

1. kan man träffa justin efter en konsert??

2.kommer someday till sverige?? om inte kan man köpa den på nätet annars? isåfall vart??JAG HOPPAS ATT DU KAN SVARA PÅ MINA FRÅGOR SÅ JAG KAN FÅ SVAR MEN TACK IFÖRHAND (VÄG) <3

Datum: 2011-07-06 - Tid: 21:32:10
Alexandra's kommentar:

hej! jag är oxå från serbien/kroatien :D<3

Datum: 2011-07-10 - Tid: 00:11:40
Hemsida/blogg: http://chickan.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!