Friidrottsdag
Min mobil - Harry och Liam's autografer. iPooooood.

Lite bilder från idag. Tagna av random peeps med Rebecca's digitalkamera.
Bara för att få det sagt: Jag suger på friidrott. Förstår verkligen varför jag valde kampsporten över alla andra sporter... lol! :) Aja, nu ska jag duscha och sedan vänta in Cassie för ett snack runt JDB bloggen's design. Btw, kan jag nå 400 followers på twitter tro? Följ mig: @NICOLINAJOVIC1D och @NICOLINAJOVIC! Igår skrev Cody Simpson på sin twitter att han skulle följa tillbaka så många fans han kunde, och för att bli följd skulle man twittra: #FollowMeCody och tja jag spammade sönder honom så att jag fick tweet limit på mina båda konton x) Men inget hände... Snacka om liite besviiikeeeen!


Sara H's kommentar:

Hej!

Gör du bloggdesigner till folk??

Datum: 2011-06-01 - Tid: 18:24:30
Hemsida/blogg: http://stoptheworld.blogg.se/
Linda's kommentar:

Han kommer följa dig någon gång :) Han följer mig på båda mina konton :)

Datum: 2011-06-01 - Tid: 20:25:07
Hemsida/blogg: http://dancingallday.blogg.se/
Anonym's kommentar:

hej, vad tycker du om jelena, snälla svara:)

Datum: 2011-06-01 - Tid: 21:28:15
Madde's kommentar:

Hej! Eftersom du är fotointresserad kanske du vill göra din kamera mer personlig? kolla in på strapsbycochise.se och styla din kamera.

Datum: 2011-06-01 - Tid: 22:42:47
Hemsida/blogg: http://strapsbycochise.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!