Sprutor, shopping och design

*
Var tvungen att vakna tidigt imorse för att gå och ta Gardasil sprutan. Ush, hatar sprutor. Denna var riktigt fet också, nålen var tjockare än vanligt och sjuksköterskan sa själv när hon skulle dra ut den, "detta kan göra lite ont." Blöb. Efteråt taggade jag till Gina för att köpa den där 'toppen' som typ alla har. Dock ska jag faktiskt ha den som en topp, med höga shorts till. Köpte en mörkblå eftersom jag älskar blått plus att den får mig att se brunare ut! :) Ringen är köpt på KappAhl. Snygg nu till sommaren, sticker ju till Kroatien snart! ;)

Nu har jag också bytt tumblr design. Denna gång gick det faktiskt fort. Påtal om idoler nu va, så läste jag det där om Justin och RedOne. Hoppas han kommer hit! Skulle göra allt för att få gå på hans konsert och få ta bilder med honom! :') Men först måste jag hitta en bärgningsbil som kan ta med mitt rum till Justin... Vill ha hela rummet signerat... Hahahahaha.
Måste fixa novellen också... Annars dödar någon flicka mig. Nämner inga namn. Hahaha. Imorgon kommer jag nog inte hinna för ska träffa Elin, så det måste bli ikväll. Lika bra det, ska endå stanna uppe för att se 1D killarna's + Justin's tweets (och bara kanske skriva extremt mycket till dem, haha.)

Lisa - Firststeptoforever.webblogg.se's kommentar:

Men läste också den artikeln, han ska väl inte ha konsert? Bara komma hit och spela in låtarna? Eller? Missade jag nåt? :o

Datum: 2011-06-23 - Tid: 13:22:46
Hemsida/blogg: http://firststeptoforever.webblogg.se/
N's kommentar:

När ska du till Kroatien och vart ska ni åka? :) Kommer med därifrån haha :D kram!

Datum: 2011-06-23 - Tid: 14:46:42
Hemsida/blogg: http://paraholic.blogg.se/
Harlee's kommentar:

Nicccco, kommer Justin så har jag pass x

Datum: 2011-06-28 - Tid: 04:03:51
Hemsida/blogg: http://harlees.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!