Direkt från Malmö!

Tjenareee!
Vart ska jag börja? Vi börjar från fredag, vilket blir igår haha.
Morgonen började klockan sju, vi åt frukost och gick till bussen och satte oss med de andra. Det tog åtta timmar att åka ner till Malmö och invägningen gick perfekt, åt inget på nästan tjugofyra timmar (drack dock). Efter det belönade jag mig med en burgare och milkshake. Någon timme senare checkade vi in på hotellet.
Dagens morgon var hemsk. Klockan halv sex fick vi vakna - på en lördag!! Aja. Vi åt en gemensam frukost och åkte sedan iväg till tävlings salen. Vid dagens slut, gick jag iväg med en guldpokal! :) Imorgon blir det poomsae, får se hur det går där. Men vi hörs senare. Pappa glömde laddaren till datorn, så får sno någon annans imorgon. Haha! Och vi kan väl låtsas att jag INTE är deprimerad just nu. 1D är i Stockholm och... och... GAH. Vill inte prata om det. Ja, jag vet att Ronya sett dem. Glad att jag kunde hjälpa henne! :)

Sitter med Anna och Alice och kollar på esc i hotellrummet. Vi ska vakna sex imorgon, men vi blir nog vakna en timme till. Dang!

Anonym's kommentar:

adorejb.blogg.se har träffat dem nu när de är i sverige

Datum: 2011-05-14 - Tid: 22:53:34
karro's kommentar:

stackare.är du i malmö nu o inte här?:P

jag e här o har inte träffat dem, tkr du borde få göra det. Du äger nicolona;)

Datum: 2011-05-15 - Tid: 00:41:24
Ronya's kommentar:

taack <3 <3 <3

Datum: 2011-05-15 - Tid: 19:13:21
Hemsida/blogg: http://adorejb.blogg.se/
jennifer's kommentar:

Hej! Äter du 6 gånger per dag? Vad är det du äter isådanafall, äter du bara nyttigt? Skulle behöva lite tips och hjälp med att gå ner i vikt :) Tacksam för svar!

Datum: 2011-05-15 - Tid: 20:16:38
emma's kommentar:

ASSÅÅÅ JAG HAR INTE HÖRT NÅT OM ATT DOM E I STOCKHOLM FAAAN skulle letat dygnet runt i sånna fall... Vet du när de åker hem?

Datum: 2011-05-16 - Tid: 19:55:05Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!