Stickat och beiga byxorDen stickade tröjan är väldigt kort och visar magen litee mer än vad jag föredrar men den var så fiiin att jag inte kunde motstå att köpa den. Tvåhundra spänn på rean. Den passar jättebra med byxorna som har hög midja och dragkedjor därfram! :) Riktigt snyggt! Den andra tröjan passar också grymt bra till brallorna om man tyrcker in de innanför byxorna. Wop wop!

Men innan allt detta köptes gick jag och min syrra för att ta TBE sprutan. Fy faaaaan vad jag hatar sprutskiten. Min syrra satt bredvid med mig när tanten som höll i sprutan ba, "är du rädd för sprutor?" Min syrra ba, "nej." Tanten, "kanske lite?" Min syrra, "mm." Tanten ba, "okej, kolla inte. Kolla ut. Tänk på något annat... Ta det lungt." Jag bara satt där och tänkte, "ttsss.. det är ju fan jag som är dödsrädd för sprutor hära..." Japp. Jag hatar sprutor. Och nu gör det ont i överarmen, om det är på grund av sprutan eller träningsvärk vet jag inte...

Nu ska jag följa med mamma och pappa för att kolla på något hus... Är skitkräsen när det kommer till hus så hoppas att detta faller oss i smaken. Är hursomhelst redan medveten om att när vi väl flyttar kommer jag inte få ha ALLA mina Bieber och 1D posters uppe på väggarna. Det suger. Aja. Puss och hej! :)


amanda johansson's kommentar:

väldigt snygga grejer! vart kommer byxorna ifrån? :D

Datum: 2011-05-29 - Tid: 16:26:16
Hemsida/blogg: http://aamandaolivia.devote.se
Vågar du?'s kommentar:

Hej Nicolina!

Älskar din blogg & JDB bloggen, läser den hela tiden!

Vart kommer byxorna ifrån?

Har letat efter ett par såna?

Grymt snygga! :)

PUSSS

Datum: 2011-05-29 - Tid: 17:43:37
Hemsida/blogg: http://emeliehannahs.blogg.se/
linn -'s kommentar:

så grymt snygg bloggdesign! har du gjort den själv? :)

Datum: 2011-05-29 - Tid: 19:32:41
Hemsida/blogg: http://lillalinnpinn.blogg.se/
Anonym's kommentar:

om man söker på "harry styles lips" på google så kommer en bild på dig upp på typ 10 raden! :D

Datum: 2011-05-29 - Tid: 21:45:11Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Hemsida/bloggadress:

Kommentar:Hejhej! Mitt namn är Nicolina Jovic som ni nog märkt. Jag är för tillfället 15 år och bor cirka trettio minuter från sthlm city. Här i min blogg får ni ta en del av allt som har med mitt liv att göra, det vill säga: foto, vardag, musik, Justin Bieber, One Direction, redigering, kampsport och massa annat som kanske faller er i smaken. Enjoy!